Öppettider

måndag-fredag 10-18
lördag 10-16

Butiken ligger i Lund-city.

Lokal- och pendelbussar stannar utanför.

Parkering på Mårtenstorget

10 min fri parkering på gatan

Jag skulle köpa korv, kom hem med  …en butik!

En kylig söndag i mars skulle min familj och jag äta någon av de 101 sorters korvarna på Korvhuset i Lund, vi bor i Staffanstorp.  Jag släppte av dem andra, skulle bara parkera lite längre bort. Och de fick vänta på mig, och vänta och vänta…

Nära gatuhörnet vid Filmstaden hade jag passerat butiken på Bankgatan 2 som höll på att tömmas och lokalen bli ledig.  Alla åren som jag hade gått där och inte tänkt på den, men nu blev det direkt kärlek!  Stora välvda fönster, det höga taket, ljuset, den goda energin! 

Jag såg för mina ögon alla glada stunder mitt bland mina kunder som kommer hit för att bli inspirerade, för att hitta svaret till sina frågor: vad passar till våra väggar eller i barnens rum, ska vi äntligen rama in bilderna som har legat så länge eller de nya diplomen, kan vi laga våra kära gamla tavlor, hittar vi en vacker present till ett bra pris eller en rolig bild, ett kort?

Efter att ha ägt och drivit Gallerix butik i åtta år, startade jag och fortsätter skapa min egen MIXX art i Lund. Du är varmt välkommen in!

 

Vad du inte visste om Muklos

Det är jag som gör familjens midsommarkransar (har jobbat i blomsteraffär när jag var student).